Motolla Oy

Motolla Oy on käytettyjen moottoripyörien, mopojen, skootterien, mönkijöiden ja autojen kauppa Lahdessa. Tarjoamme myynnissä ja myyntitilissä oleviin ajoneuvoihin tarvittaessa myös rahoituksen. Motollasta saat mukavaa palvelua!

Ota tästä yhteyttä!

Katso tästä myynnissä olevat kaksipyöräiset.
Katso tästä myynnissä olevat autot.

Moottoripyörät ja muut motot

Moottoripyörissä keskitymme enimmäkseen custom, katu- ja matkapyöriin, kaikissa moottoritilavuusluokissa. Motollan merkkivalikoima käsittää laajasti eri merkit, kuten mm. BMW, Harley-Davidson, Honda, Indian, Kawasaki, Moto Guzzi, Suzuki, Triumph ja Yamaha. Skoottereissa vastaavasti mm. merkit: Aprilia, Piaggio, Honda, Yamaha, Peugeot. Valikoima vaihtelee laajasti kysynnän ja tarjonnan mukaan.

Autot

Vaihtoautovaliloimamme vaihtelee edullisista käyttöautoista harvinaisiin klassikkoautoihin. Löydät valikoiman vaihtelusta itsellesi ensiauton, kesäauton, kauppakassin, kakkosauton, opetusauton tai käyttöauton tarpeesi mukaan. Katso tämän hetken tarjonta tästä.

Oletko myymässä, tuo autosi meille myyntiin ja saat sen helposti kaupaksi hyvään hintaan. Lue lisää alta.

Tuo ajoneuvosi myyntiin Motollaan!

Motolla -myyntitoimeksianto eli ajoneuvon välitysmyynti on sinulle turvallinen ja vaivaton tapa saada ajoneuvosi myytyä markkinahintaan, ilman omaa myyntipanostusta. Lue lisää tästä!

Kausisäilytys

Motollasta kausisäilytys moottoripyörille, mopoille ja skoottereille. Lue lisää!